tarjouspyynto

Ivomit Oy


Ivomit Paineautot Oy on vuonna 1981 perustettu
viemäri-, sekä kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys.

PUTKISTOJEN HUOLLOT JA VIEMÄRIN AVAUS KOUVOLASSA JA LÄHIALUEILLA

 

Viemärin avaus Kouvolasta koko Kymenlaaksoon

Jos viemäri on tukossa, kutsu meidät pikaisesti paikalle!

Muista Ivomit Paineautot Oy, jos viemärin avaus Kouvolan alueella on tarpeen. Meiltä saat nopeasti ammattilaisen käsin, konein ja kokemuksin suoritetut putkiston avauspalvelut koko Kymenlaaksossa, olit sitten yksityinen asiakas, yrityksen tai julkisen puolen edustaja.

Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä myös monin muun tavoin viemäri- ja putkistopulmissa. Teemme esim. putkistojen huollot, viemäreiden kuvaukset ja lokakaivojen tyhjennykset tarjoten niin ikään muutkin kaivopalvelut.

Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai lomakkeella ja kerro huolesi. Yllättävien viemäritukosten ollessa kyseessä kannattaa toki soittaa saadaksesi meidät nopeimmin kiinni ja ongelman heti hoitoon.

 

Viemäri tukossa, putkistohuolto Kouvolassa

Lattiakaivo tulvii, viemäri haisee tai pytty ei vedä

Siinä muutamia syitä, milloin meille kannattaa pirauttaa. Viemärin tukos ei aina lähde kotikonstein ja joskus avausyritys voi jopa vahingoittaa putkistoja. Ylitulvimisesta tai putkirikosta saattaa pahimmillaan olla seurauksena myös vesivahinko, joka onkin sitten jo suurempi sekä kalliimpi murhe.

Meillä on tehokkaat viemäristön painehuuhtelulaitteet, joilla tukos kuin tukos poistuu takuulla. Samalla voidaan hoitaa viemärin pesu. Mikäli viemäri vaikuttaa tukkeutuvan useasti ja aiheuttavan ongelmia vähän väliä, kannattaa ongelman syy selvittää. Viemärin kuvaus on yksi keino sen kunnon kartoittamiseen.

 

Viemärin kuvaus kertoo, missä kunnossa viemäri on

Viemärin kuntokartoitus kuvaamalla on nopea, luotettava ja ennen kaikkea turvallinen tapa selvittää, jos putkistossa on vaurioita tai tukoskohtia. Samalla saadaan tärkeää tietoa putkiston iästä sekä siitä, milloin mahdollinen putkiremontti kannattaa suorittaa.

Viemäreiden kuvaus tehdään ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla kameratekniikalla. Jos kiinteistösi viemärin kuvaushinta kiinnostaa tai haluat tietää palvelusta tarkemmin ylipäätään, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja sovitaan vaikka kuvausaika.

 

Viemärityöt ovat meille mielipuuhaa – anna siis ammattilaisen hoitaa!

Tukoksiin, hajuhaittoihin ja likakaivoihin ei moni käsiään halua upottaa, mutta meille ne ovat osaamisemme ytimessä ja arkipäivää!

Meiltä saat aina ystävällistä, erittäin laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, kun viemärin avaus tai putkistohuolto on paikallaan. Jos asut Kouvolassa tai muualla Kymenlaakson alueella, olemme oikea yritys, johon voit ottaa luottavaisin mielin yhteyttä. Muista katsastaa myös muut palvelumme, meiltä on saatavilla esim. kuljetuspalvelut.